Slotevent

Where Technology meets cross-border demands

Sinds 1 april 2016 ondersteunt Link2Innovate - een initiatief van Interreg Vlaanderen-Nederland - jonge technologiebedrijven bij het opstarten van grensoverschrijdende samenwerkingsprojecten.

7 Incubatoren gingen de afgelopen 3 jaar op zoek naar jonge technologie- en en partnerbedrijven aan de andere kant van de Vlaams-Nederlandse grens om een samenwerkingstraject op te starten. En met succes! 27 cross-border samenwerkingstrajecten werden met de ruggesteun van een financiële incentive en bijhorende coach vanuit Link2Innovate opgestart en behaalden hierbij zeer mooie resultaten.

Slotakkoord

Op 27 maart 2019 werd het Link2Innovate slotakkoord voorgesteld waarbij we de aanwezigen op een interactieve manier onderdompelden in de beweegredenen, de ervaringen en de resultaten van de grensoverschrijdende samenwerking. Sofie Verhaegen en Toon Peeters van Innotek gaven een toelichting over de projectresultaten en -ervaringen. Bram De Kort van Interreg gaf meer informatie over nieuwe kansen met Interregprogramma's. Omar Mohout bracht een keynote over Corporate Venturing waarbij de theorie aan de praktijk getoetst werd. 

Bekijk hier enkele sfeerbeelden van dit evenement